Feest voor Sinterklaas

Het verhaal van het
''Feest voor Sinterklaas & de verkleedpartij van Klunspiet'' 2019

Klunspiet is elk jaar heel jaloers op Sinterklaas, omdat Sinterklaas altijd heel veel cadeautjes bij zich heeft. Wat Klunspiet alleen vergeet, is dat de cadeautjes niet voor Sinterklaas zelf zijn, maar voor de kinderen. Tijdens deze spannende en grappige show zien we hoe Klunspiet zijn best doet om voor één dag Sinterklaas te zijn. Gaat het hem echt lukken om de mantel van Sinterklaas aan te trekken? Denken de andere pieten nu echt dat hij Sinterklaas is? Wat gaat Klunspiet met al die cadeautjes voor 5 december doen? Hij denkt toch niet echt dat al die cadeautjes nu voor hem zijn? Ow nee, dat kan toch niet goed gaan! De pieten hebben de hulp van de kinderen hard nodig om het Feest voor Sinterklaas te redden. Komen jullie ook mee helpen? Klik hier dan snel voor je tickets. 

ACTIE!

We hebben leuk nieuws! Dit jaar hebben we een groot cadeau voor alle vroegboekers. Als u voor 1 september tickets koopt voor het Feest voor Sinterklaas, ontvangt u via WhatsApp een persoonlijke videoboodschap gemaakt door Planpiet en Juffrouw Pita. Dit filmpje kunt u bijvoorbeeld gebruiken op 5 december, of wanneer de schoen is gezet. Nadat u de tickets heeft gekocht, ontvangt u van ons binnen 3 werkdagen een link naar het aanmeldingsformulier van deze actie. In dit aanmeldingsformulier vragen wij u een aantal leuke dingen over uw (klein)kinderen, zodat Planpiet en Juffrouw Pita hiermee aan de slag kunnen. Zij verheugen zich om voor u een fantastisch filmpje te maken, wat de kinderen nooit zullen vergeten!

Belangrijke informatie:

- De voorstelling van het ''Feest voor Sinterklaas'' duurt ongeveer 60 minuten.
- De voorstelling is geschikt voor jong en oud!
- Tickets kosten € 8,95 voor kinderen en €10,95 voor volwassenen
- Er zijn geen vaste zitplaatsen. 
- Na elke show is er een Meet & Greet met Sinterklaas en de hoofdrolspelers. 
- Elk theater heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid
- Volwassenen verkleed als Piet worden niet toegelaten. 

Planning 2019:

- Zondag 17 november in theater Harderwijk
- Zondag 24 november in het ICOON theater Amersfoort
- Zaterdag 30 november in de Schoudermantel Odijk
- Zondag 1 december in theater Cultura Ede

Ticketverkoop:

Kuijper Entertainment is het enige punt waar u tickets voor 't Feest voor Sinterklaas kunt bestellen. Wanneer u de tickets besteld, dient er een betaling gedaan te worden via Ideal. Zodra deze betaling is voldaan, ontvangt u de factuur. Deze factuur dient u (het liefst uitgeprint) mee te nemen naar het theater. Bij de hoofdingang van het desbetreffende theater, kunt u de factuur laten zien en ontvangt u de tickets om de theaterzaal in te kunnen. 

Videoclip:

Op 14 oktober zal de eerste, eigen videoclip van Planpiet en Juffrouw Pita online komen. Deze Sinterklaashit zal vanaf dan te downloaden zijn op alle download kanalen. Op hun website vind u ook de clip, vlogs, kleurplaten en nog veel meer!