Het verhaal van het
Feest voor Sinterklaas & de verkleedpartij van Klunspiet 2019:

Klunspiet is elk jaar heel jaloers op Sinterklaas, omdat Sinterklaas altijd heel veel cadeautjes bij zich heeft. Wat Klunspiet alleen vergeet, is dat de cadeautjes niet voor Sinterklaas zelf zijn, maar voor de kinderen.

Tijdens deze spannende en grappige show zien we hoe Klunspiet zijn best doet om voor één dag Sinterklaas te zijn. Gaat het hem echt lukken om de mantel van Sinterklaas aan te trekken? Denken de andere pieten nu echt dat hij Sinterklaas is? Wat gaat Klunspiet met al die cadeautjes voor 5 december doen? Hij denkt toch niet echt dat al die cadeautjes nu voor hem zijn? Ow nee, dat kan toch niet goed gaan!

De pieten hebben de hulp van de kinderen hard nodig om het Feest voor Sinterklaas te redden. Komen jullie ook mee helpen?

Wat maakt het "Feest voor Sinterklaas" zo speciaal? 

Het "Feest voor Sinterklaas" is een grote theatershow dat sinds 2014 een terugkerend succes is. Kinderen worden enorm betrokken in onze show. Tijdens de show worden er vele liedjes gezongen door Planpiet en Juffrouw Pita, bekend van o.a. hun vlogs en sinterklaashit van 2019 "Samen op de Daken". De show duurt elk jaar ongeveer 60 minuten. Na de show is er een Meet & Greet waarin Sinterklaas met zijn pieten de tijd neemt om met elk kind op de foto te gaan. En eerlijk is eerlijk, wat is er mooier dan dat uw kind op maandagochtend in de kring op school verteld dat hij of zij het Feest voor Sinterklaas, samen met de pieten heeft gered!

Kijk hieronder naar een terugblik van het Feest voor Sinterklaas 2018!

Samen op de daken - Planpiet en Juffrouw Pita

De officiële videoclip van Planpiet en Juffrouw Pita. De Sinterklaashit van 2019!

Planning 2019

- Zondag 17 november in 
theater Harderwijk 

- Zondag 24 november in 
het ICOONtheater Amersfoort 

- Zaterdag 30 november in 
De Schoudermantel Odijk

- Zondag 1 december in 
theater Cultura Ede

Ticketverkoop

Zo. 17 november - Theater Harderwijk

Zo. 24 november - ICOONtheater (Amersfoort)

Za. 30 november - De Schoudermantel (Odijk)

Zo. 1 december - Theater Cultura (Ede)